Καλέστε μας τώρα

Αθήνα: 213 09 05 888
Θεσσαλονίκη: 231 11 19 024
Ηράκλειο Κρήτης: 2810 200365
Βόλος: 2421 200365
Λάρισα: 2410 200247

Πως Να Βρω Έναν Καλό Υδραυλικό

Πώς Να Ελέγξετε για Κακές Ηλεκτρικές Καλωδιώσεις
15 Ιανουαρίου 2019

Έχετε το αγαπημένο σας κατάστημα τροφίμων, κομμωτήριο, γιατρό. Έχετε τον αγαπημένο σας μηχανικό αυτοκινήτων, εστιατόριο, μπέιμπι σίτερ. Όλοι έχουμε τις αγαπημένες μας επιχειρήσεις που συχνά επιλέγουμε. Επομένως έχοντας τη δική σας αγαπημένη εταιρεία υδραυλικών εγκαταστάσεων έχει νόημα σωστά; Μην περιμένετε μια έκτακτη ανάγκη γιατί αν δεν είστε προετοιμασμένοι οι τεχνικοί 24 ώρες είναι η μόνη σας λύση. Εμπιστευθείτε την οικογένειά σας, το σπίτι σε κάποιον που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να σας ωφελήσει πολύ. Τα υδραυλικά και τα συστήματα θέρμανσης είναι “μηχανικά”. Όλα τα “μηχανικά” συστήματα τελικά κάποια στιγμή χαλάνε. Είναι απλώς θέμα χρόνου. Όταν λοιπόν χαλάσουν, θα χρειαστείς βοήθεια. “Ποιον θα πάρεις τηλέφωνο;”

Είναι θέμα εκπαίδευσης

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι ένας υδραυλικός γνωρίζει περισσότερα για την εσωτερική λειτουργία ενός σπιτιού από οποιονδήποτε άλλο τεχνικό. Είναι η πρώτη ομάδα τεχνικών στη διαδικασία κατασκευής και οι τελευταίοι που φεύγουν μετά την τοποθέτηση των φωτιστικών, ενεργοποιούν το νερό και φωτίζουν τους θερμαντήρες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, οι υδραυλικοί πρέπει να μάθουν τη δομική διάταξη, τη διάταξη των ηλεκτρικών και αγωγών και τον τρόπο με τον οποίο θα εγκατασταθούν τα περισσότερα. Οι υδραυλικοί πρέπει να γνωρίζουν πώς κατασκευάζονται οι τοίχοι και τι βρίσκεται μέσα τους. Δουλεύουν άμεσα με τους επιθεωρητές του κτιρίου καθώς και συντονίζουν το έργο τους με όλους τους άλλους τεχνικούς. Οι υδραυλικοί γνωρίζουν μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών σχετικά με το σπίτι σας.

Δείτε επίσης: Πώς Να Ελέγξετε για Κακές Ηλεκτρικές Καλωδιώσεις

Πως να βρω εναν καλο υδραυλικό;”

Ποιος ορίζει πότε θα χαλάσει το υδραυλικό σας σύστημα; Και όταν γίνει αυτό θα προτιμούσατε να καλέσετε έναν “ξένο” ή έναν έμπιστο σε σας υδραυλικό; Πανικός! Και αν δεν έχω κάποιον; Τότε τι να κάνω όταν αρχίσουν να τρέχουν παντού νερά;

Σίγουρα θα νιώθατε καλύτερα αν καλούσατε κάποιον που γνωρίζετε. Έχοντας κάποιον που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε την φροντίδα του σπιτιού σας είναι σίγουρα καλύτερο! Οι περισσότεροι υδραυλικοί είναι ειλικρινείς, σκληρά εργαζόμενοι πολίτες, και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχείτε όταν είναι να επιλέξετε κάποιον.  Βέβαια από την άλλη καλό θα είναι να το ψάξετε λίγο παραπάνω αν έχετε το χρονικό περιθώριο. Συνήθως οι καλά οργανωμένες εταιρείες διαθέτουν έναν ιστότοπο ή κάποιο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις. Δείτε λοιπόν τι λέγεται γι’ αυτούς και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Εντάξει. Πώς πηγαίνετε για την εύρεση ενός; Πώς βρίσκετε τον σωστό για εσάς; Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρώτα, ρωτήστε τους φίλους σας, τους γείτονες και τους συναδέλφους σας αν γνωρίζουν έναν υδραυλικό που θα μπορούσαν να συστήσουν.

Στη συνέχεια, κοιτάξτε στον τοπικό τηλεφωνικό κατάλογο. Μπορείτε συχνά να δείτε πολλά για μια επιχείρηση από την εμφάνιση και τον επαγγελματισμό της προσθήκης τους. Αναζητήστε κάποια ονόματα εταιρειών που σας αντιπροσωπεύουν και δείτε αν έχουν αναφερθεί επίσης από άλλους. Αυτός θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε. Είναι καλύτερο να έχετε τρεις εταιρείες υδραυλικών για να διαλέξετε. Θα κάνετε συνέντευξη και στα τρία. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύω ότι αξίζει την προσπάθειά.

Η συνέντευξη

Όταν καλέσετε, θα πρέπει να έχετε μια λίστα ερωτήσεων για να ρωτήσετε. Ερωτήσεις όπως; ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας; Πώς χειρίζονται οι κλήσεις μετά από ώρα; Ποιες άδειες κατέχει η επιχείρηση; Η επιχείρηση έχει έναν ιστότοπο; Δημιουργήστε μια λίστα με τα στοιχεία που είναι σημαντικά για εσάς. Αφού επιλέξετε τις τρεις εταιρείες που θέλετε να επιλέξετε, καλέστε ξανά και ζητήστε να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Και πάλι, να είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Δημιουργήστε μια λίστα ερωτήσεων και δώστε τη λίστα σε κάθε υδραυλικό.

 

 

 

 

Επικοινωνία